ProActive

Gå på opdagelse i ProActive Workwear og find det der passer til dine behov. ProActive mener at godt undertøj, arbejdstøj og kvalitetssokker giver bedre arbejdsresultater, og har derfor designet en kollektion baseret på vores mere end 70 års erfaring. ProActive tøj er i en særdeles god og stærk kvalitet, som både holder formen og holder til det hårde slid på fx byggepladsen med vind og vejr. Tøjet er designet til et særdeles aktivt arbejdsliv og som din makker - både i godt og dårligt vej. 

ProActive træningstøj

ProActive arbejdstøjet har mange sammenlignelige egenskaber med træningstøj - og løbetøj. Mange bruger derfor også tøjet til en aktiv fritid til løbeture, gåture, træning og fitness. De forskellige lange underbukser - og baselayer-produkter som langærmede t-shirts er gode til både at holde varmen i, men også bevæge sig i.

Find det hele herunder med gratis fragt over 249 kr.

ProActive
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Hvilken slags tøj er ProActive?

ProActive er tøj udviklet til at præstere aktivt på arbejdet eller i fritiden. ProActive tilbyder slidstærkt arbejdstøj, undertøj og kvalitetssokker, der sikrer dig bedre arbejdsresultater. Med mere en 70 års erfaring stiller ProActive altid store krav til tøjets kvalitet. ProActive er designet til intensiv brug. Derfor bevarer dit ProActive tøj sin facon og pasform – selv efter hårdt arbejde og vask efter vask.

Tøj fra ProActive er udviklet med øje for løsninger, hvor praktik og komfort går hånd i hånd. ProActive kombinerer bl.a. innovativ funktionalitet og ydelsesdygtige funktionsfibre, der imødekommer dine krav til professionelt brug. 

Du kan f.eks. finde smarte shorts med ekstra lommer til opbevaring af småting eller komfortabelt undertøj, som holder dig varm i koldt vejr. 

Hvem laver ProActive?

ProActive er en del af JBS Textile Group A/S – Skandinaviens største og ledende producent af undertøj. I foråret 2010 blev ProActive lanceret med formål om at skabe beklædning til personer, der skal præstere aktivt på arbejdet eller i fritiden. Siden 1939 har JBS fremstillet undertøj med fokus på kvalitet, komfort og holdbarhed. ProActive undertøj laves af JBS Textile Group A/S til personer med en aktiv arbejdsdag, som stiller krav til både kvalitet og design. ProActive tøj er også populært til fritidstøj og bruges også til en mere generel aktiv livsstil.

Hvor kan jeg købe ProActive?

Du kan købe ProActive på her hos os. Her kan du nemt og bekvemt bestille arbejdstøj, undertøj og kvalitetssokker fra ProActive. Det er nemt og hurtigt. Vi sørger for en hurtig forsendelse, så du ikke skal vente længe før, at du kan tage dit nye ProActive tøj i brug. Gå på opdagelse i ProActive Workwear her på siden og find det der passer til dine behov. Vi har også et stort udvalg af klassiske strømper og JBS undertøj – perfekt til hverdagsbrug.

Foretrækker du fysiske forhandlere? Du kan prøve finde ProActive kollektioner hos førende danske byggemarkeder og håndværkerbutikker.