Grandad t-shirt

Den klassiske langærmede t-shirt med knaplukning i halsen er vendt tilbage i modebilledet! En grandad t-shirt kaldes også en bedstefartrøje – men den er alt andet end gammeldags. Den alsidige t-shirt med rund halsudskæring og knapper er blevet meget trendy, og du kan sammensætte den med næsten alt i dit klædeskab. Hvis du endnu ikke ejer en grandad t-shirt, så er vi sikre på, at den bliver en klar favorit i din hverdag. Her på siden har vi samlet alle vores smarte grandad t-shirts, så gå på opdagelse i de lækre styles fra blandt andet JBS, Resteröds, Dovre og ProActive. 

Grandads - bedstefartrøjer - Intimo
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Praktiske og stilede grandad t-shirts til den moderne mand

Den gode gamle bedstefartrøje har fået et comeback, og den er nu en af tidens store trends. Det er vi glade for, for der er intet så behageligt som en lækker og blød t-shirt. Knaplukningen ved brystet kaldes også en stolpelukning, og den tjener både et praktisk og designmæssigt formål.

Det er altid skønt at kunne kombinere et stilet udtryk med masser af komfort, og det er bedstefartrøjen et pragteksemplar på. Den behagelige t-shirt kommer nemlig i blødt bomuld, hvor størstedelen af vores styles er lavet i 100% økologisk bomuld. Bomuld er både klassisk og pænt og samtidig behageligt og blødt mod huden, hvilket også gør bedstefartrøjen til en favorit til hverdagen.

Grandad t-shirts til hele året

Bedstefartrøjer er alsidige bluser, som kan bruges i både sommer- og vinterhalvåret. I vores udvalg finder du både langærmede bedstefartrøjer og versionen med korte ærmer. De kortærmede grandad t-shirts er mere fleksible end de helt klassiske t-shirt, fordi de kan knappes op. Det er skønt at kunne knappe blusen lidt op på en varm sommerdag, hvis du trænger til lidt ekstra luft til brystet i sommervarmen. Kombinerer du den med et par fede shorts, sneakers og et par solbriller, så har du et cool og afslappet sommerlook.  

Til en køligere forårs- eller efterårsdag er en langærmet grandad t-shirt dejlig til at give lidt varme til armene. Den er også nem at have under en striktrøje eller en sweatshirt til de dage, hvor vejret viser sig fra sin barske side. Bluserne er altså lidt af et musthave i garderoben, fordi de let går til et par jeans, shorts eller andre hverdagsbukser og kan bruges året rundt.

Bløde og velsiddende t-shirts til hverdagen

Vi kan nemt blive enige om, at selvom blusen kaldes en grandad t-shirt, så betyder det ikke, at den er gammeldags. Det er nemlig en meget trendy, lækker og velsiddende bluse, som alle mænd bør have i klædeskabet. Hvis du også har brug for en behagelig og moderigtig bluse til hverdagen, så tag et kig her på siden og find en casual grandad t-shirt til din hverdagsgarderobe.