Tanktops til mænd (singlet)

Intimo.dk præsenterer farverige og lækre Tanktops med bedste kvalitet til mænd, indenfor en række internationale brands som JBS, Resteröds, Dovre, Claudio & mange flere.

Tanktops produceres i forskellige kvaliteter som bambus, bomuld & mikrofiber, som gør dem ekstra komfortable & giver en lækker pasform. Intimo har bredt udvalg af tank-tops i forskellige farver. De laves i størrelserne S til og med 3XL.

Tanktop undertrøjer til mænd - også kaldet Singlets
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Stilede og alsidige tanktops til mænd

Det er skønt at have et varieret udvalg af basistoppe, som er nemme at iføre sig i hverdagen. En enkel tanktop kan både bruges alene, eller den kan være et ekstra lag under en skjorte eller sweater. Det er altså en alsidig klassiker, som kan bruges i næsten alle outfits – enten som centrum for outfittet eller som et praktisk og behageligt lag mellem huden og en trøje.

Du kan finde tanktops i forskellige kvaliteter, eksempelvis bambus, bomuld og mikrofiber, som gør dem ekstra komfortable og giver en lækker pasform. Hos Intimo har vi en tanktop til alle, og de fås i størrelserne S til og med 3XL.

Enkle toppe i neutrale farver

Hos Intimo finder du tanktops i neutrale og moderigtige farver som sort, hvid og grå. Holder du dig mest til det klassiske og sikre farvevalg, når du udvælger basistøj? Det kan vi godt forstå, for med de tidløse farver kan du kombinere din tanktop med bukser i næsten alle styles og farver. Hvis du mangler en tanktop i et enkelt og stilrent design, som nemt kan sammensættes med din rolige stil, så er det bare med at udforske det store udvalg af tanktops til mænd her på siden.

Lad armene få luft gennem sommeren

Om sommeren er tanktoppen skøn, fordi de er lette, komfortable og åndbare. Det er nemt at trække trøjen over hovedet, når varmen er på sit højeste, og den er oplagt til strandturen eller under en kortærmet, åben sommerskjorte. Når solen skinner, så er det skønt, at armene kan suge alle solstrålerne til sig. Har du været i gang med træningen gennem vinterhalvåret, så er en tanktop også den perfekte måde at lade armene komme til sin ret på.  

Sommertiden behøver ikke kun være fyldt med vilde prints og masser af farver, for der er intet så flatterende som en klassisk hvid, sort eller grå top mod hud med sommerkulør. Du kan altså sagtens skabe smarte og stilrene outfits gennem sommeren med en praktisk og stilet tanktop til mænd. 

Tanktops til mænd - praktiske hele året rundt

Praktiske og anvendelige items går man aldrig galt i byen med – og en lækker tanktop i et enkelt design må siges at høre under den kategori. Selvom toppen oftest ses om sommeren, kan den faktisk nemt bruges gennem hele året. Brug tanktoppen alene, når det lune vejr viser sig, eller i samspil med andre typer overdele. En ensfarvet top er uundværlig under en skjorte, en sweater eller en striktrøje. Den giver nemlig et ekstra lag varme i de kolde måneder og føles blød og behagelig mod huden. Tanktops til mænd er lidt af et musthave i garderoben – både i sommer- og vinterhalvåret.

Sort, hvid eller grå? Eller måske en af hver til samlingen? De bløde og lækre tanktops kan man næsten ikke få for mange af, så tag et kig her på siden og find dine praktiske og moderigtige favoritter.