Boxershorts til mænd

Hos Intimo.dk har vi et bredt udvalg af boxershorts til mænd. Boxershorts til mænd dækker både de tætsiddende tights, som du finder her på siden, men også de løse boxershorts. Fælles for dem alle er, at de er underbukser med ben - til mænd. Vores boxershorts går i størrelserne fra S og helt op til 8XL og er alle både behagelige og bevægelige. 

Tights – tætsiddende boxershorts

Tights er de boxershorts til mænd, som vi har det største udvalg af. Vi har boxershorts fra JBS, Claudio, JBS of Denmark, Marathon, Olympia, norske Dovre - og svenske Resteröds. Du finder vores tætsiddende boxershorts i både ensfarvede og flerfarvede, men selvfølgelig også i multipacks, hvis du vil shoppe flere på en gang.

Tights / boxershorts til mænd - Intimo
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Hvordan vælger jeg de rigtige boxershorts?

Når du står i valget mellem stramme eller løse boxershorts, er det vigtigt at afveje forskelle og åbenlyse fordele og ulemper ved valget. Helt basalt bliver du nødt til at starte med, om der skal være lidt eller meget plads omkring dine nedre dele. Det siger sig selv, at de tætsiddende holder bedre på sagerne end de løse gør. Der kan derfor være fordele i de tætsiddende til fx arbejdsbrug eller en aktiv livsstil.

Er du til løsere fornemmelser er de løse boxershort klart det rigtige valg for dig. Det kan både være til at sove i, men også til hverdagsbrug, hvis den tætsiddende fornemmelse for dig fører til ubehag. Vælger du de løse boxershorts kan det også være, at du skal tænke yderligere over det næste lag – dine bukser – eller shorts, og hvor tætsiddende disse skal være.

Du vælger altså de rigtige boxershorts ud fra en blanding mellem personlig præference, signaler til omverdenen, komfort og tilpasning til situationen du skal begive dig ud i.

 

Boxershorts med lange – eller korte ben?

Hvis du har valgt de tætsiddende boxershorts, kan du faktisk kaste endnu et valg ind. Nemlig benlængden. For er du til kortere benlængde på dine tights – skal du i stedet vælge Trunks. Trunks er korte tights. 

Er du forvirret? Det behøver du ikke være. Se opdelingen herunder.

Hvad er forskellen på boxershorts, tights og trunks?

Forskellen på disse 3 former for underbukser med ben er, at boxershorts kan være 

Er du ude efter regulært lange ben skal du i stedet kigge på Long Johns, som er lange underbukser. Er du til underbukser uden ben, skal du i stedet kigge på vores store udvalg af Briefs, som er regulære herretrusser.