Briefs til mænd

Du finder et stort udvalg af briefs til mænd fra topmærker som JBS, Olympia, Resteröds, Dovre, CR7, Marathon og Claudio her hos Intimo.

Briefs er det klassiske valg, når det gælder undertøj for mange mænd. I sin tid blev briefs bare kaldt for underbukser eller sågar herretrusser, og det var i en periode, hvor denne type herreundertøj ikke ligefrem var højeste mode. Siden da er vindene dog skiftet, og du kan nu med fordel udstyre dig med et par lækre briefs inden du går på date.

Briefs til mænd - Intimo
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Briefs er kombinationen af komfort og sexy

Briefs er underbukser, der fremhæver din krop, frem for at skjule den. Hvis du gerne vil stå frem som du er for din partner eller date, så er briefs et selvsikkert og moderne valg. Her på siden finder du mange forskellige modeller, så du kan finde det look, som passer perfekt til dig. Med forskellige elastikker i kanten, løs eller stram pasform, og med eller uden gylp, er du sikker på at finde det perfekte par briefs til dig når det gælder komforten. Vælg mellem bomuld, bambus, polyester eller økologisk bomuld i forskellige farver som sort, hvid, blå, grå eller multifarvet.

Briefs er underbukser, du ved, hvor du har

Hvis du er træt af underbukser, der kryber op og ned, så er briefs værd at prøve. Med briefs har du et par herreunderbukser, der bliver på plads, og som klarer sin opgave på simpel og komfortabel vis. Prøv et par briefs, som du synes ser flotte ud, og se om det ikke er den type underbukser, som er bedst til dig. Du kan se hele vores udvalg af briefs her på siden, så det skulle gerne være let at danne et overblik over mulighederne.

Køb briefs online

Når du ved, hvad du gerne vil have hjem af briefs og andet undertøj, så kan du på ingen tid bestille det hjem her på siden. Vores webshop står klar til med få klik at få en bestilling kørt igennem, så du ikke behøver tænke mere over det. Så er det bare at vente på forsendelsen, som vi sender afsted med lynets hast.