Long Johns

Lange underbukser eller Long Johns – kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder dem, så kan du finde et bredt udvalg af dem hos Intimo. Her på siden finder du både lange underbukser med ben i fuld længde og i 3/4 længde. Om du er til de ensfarvede eller foretrækker de mere farverige med print, så kan du få Long Johns til lige din smag her. Vi forhandler de lækreste kvalitetsbrands, så du kan gå på opdagelse i komfortable lange underbukser fra blandt andet JBS, Olympia, Resteröds, Dovre, ProActive, CR7 og Claudio. Find de perfekte lange underbukser her på siden! 

Long Johns
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Lange underbukser til mænd – perfekte til de kolde måneder

Når vejret viser sig fra sin barske side, så er det skønt at iføre sig et par lange underbukser til herrer. Long Johns kommer nemlig i en tætsiddende kvalitet, så du nemt kan have dem på under dine bukser. De findes i et hav af materialer, så vælg mellem bomuld, bambus, polyester, 100% økologisk bomuld, 100% uld og økologisk uld. Du skal vælge materialet alt efter din præference, hvad de skal bruges til og hvilket klima, du skal være i. De bløde bukser er nemlig fantastiske til at holde dig varm i de kolde måneder eller på turen til et koldere klima, hvor der er brug for flere lag tøj for ikke at fryse. Fælles for alle materialerne er, at de er åndbare, behagelige mod huden og har en stor slidstyrke. 

Long Johns til udendørs aktiviteter

Er du den aktive type, som er vild med at få pulsen op ude i naturen? Så er et par Long Johns det oplagte valg til dig. Om du skal på vandretur gennem de kolde måneder, på skiferie eller har en lang gå- eller cykeltur til arbejde om morgenen, så er et par lange underbukser i bløde materialer fantastiske at iføre sig. Det er nemlig træls at bruge energien på at holde varmen, når du i stedet kan nyde den fede udendørs aktivitet. Træk i et par lange underbukser, så du kan være aktiv i kulden og svede uden at blive kold og våd. Vores Long Johns på siden er nemlig fordelagtige at hoppe i, fordi de åndbare og hurtigtørrende materialer sikrer en høj svedtransport. 

Find lange underbukser til herrer hos Intimo

Til lange og kolde dage på pisten, udendørs bold med vennerne, gåture i frostvejr med familien eller til en kølig efterårsdag på sofaen. Der er uendeligt mange situationer, hvor et par lange underbukser til mænd er skønne at have i garderoben. I vores udvalg kan du finde Long Johns i blandt andet sort, hvid, grøn, blå, grå og multifarvet, så der er noget til enhver smag. Gå på opdagelse her på siden og find et par nye bløde Long Johns, som du ikke har lyst til at tage af igen.

Hvis du leder efter andet herre undertøj, som du kan matche med dine Long Johns, kan du finde det her.