JBS nattøj

En hyggedag derhjemme kalder på lækkert nattøj. Med en blød pyjamas fra JBS har du det perfekte udgangspunkt for en langsom morgen med tid til afslapning. Her på siden har vi samlet alt vores nattøj fra JBS, og udvalget byder på masser af klassisk design i tidløse farver. Uanset om du er mest til en behagelig pyjamas eller en praktisk og blød morgenkåbe, så kan du finde lige det nattøj, du foretrækker, her på siden.

Jbs nattøj - intimo
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Blødt og behageligt nattøj i moderigtigt design

Det er ingen hemmelighed, at JBS er særligt kendt for at producere blødt og komfortabelt undertøj – men deres nattøj er ingen undtagelse. JBS er et kvalitetsmærke, som forener et flot og klassisk design med høj kvalitet og lækre materialer, og det kommer virkelig til udtryk i deres udvalg af nattøj. Hvis du er på udkig efter nattøj til mænd, så er JBS bestemt værd at undersøge nærmere.

Med en pyjamas fra JBS har du flere muligheder. Du kan eksempelvis bruge pyjamasbukserne med en hvid t-shirt til eller som et helt pyjamassæt med bukser og bluse. Du finder blandt andet moderigtige pyjamassæt, hvor overdelene har cool striber, klassiske tern eller ensfarvede over- og underdel.

Hop i en afslappende JBS-pyjamas efter en lang dag

Efter en lang dag på jobbet er der intet bedre end at udskifte arbejdstøjet med en blød og afslappende pyjamas fra JBS. Har du haft en hektisk dag, så er det skønt at komme ned i gear i behageligt nattøj, hvor intet trykker eller strammer. Derudover er det matchende sæt også oplagt til de langsomme morgener i weekenden, hvor der er ekstra tid til at hygge sig i nattøjet. En stilfuld og velsiddende pyjamas fra JBS giver et afslappende look til din søndag, og de bløde materialer i 100% bomuld er skønne at sove i.

Søger du en ny og moderigtig pyjamas, som du kan hoppe i efter en lang dag? Hvis du ønsker en fantastisk komfort og ikke vil gå på kompromis med stilet design, så er en JBS-pyjamas det rette valg for dig.

Morgenkåben – den perfekte hyggebeklædning

I weekenden er der tid til at sænke tempoet og lade op, så hvorfor ikke nyde den ekstra tid i en blød og afslappende morgenkåbe? En morgenkåbe fra JBS kan bruges i mange situationer, blandt andet efter badet, på en kold morgen, eller når du bare vil have noget nemt og behageligt på efter arbejde. I udvalget finder du blandt andet morgenkåber med striber eller tern og selvfølgelig også ensfarvede morgenkåber i afdæmpede farver. Vi er helt sikre på, at en morgenkåbe fra JBS bliver din følgesvend i mange år frem.

Fælles for alt nattøj er, at det skal være blødt og behageligt at bære. Hvis du gerne vil se stilet ud og samtidig slappe helt af, så er der intet som en pyjamas eller en morgenkåbe – både til under dynen og ved morgenbordet med familien en søndag. Se dig omkring her på siden og lad dig inspirere af vores brede udvalg af nattøj fra JBS.