Pyjamas til mænd

Søger du en ny og velsiddende herrepyjamas? Vi har et stort udvalg af komfortable pyjamasser til mænd, der ikke går på kompromis med dit udseende. Hop i nattøjet med en pyjamas, der er designet til herrer, der gerne vil se godt ud og slappe helt af, uanset om det er under dynen eller ved morgenbordet søndag morgen.

Pyjamas til mænd
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Bedste pyjamas til mænd?

Hvilken pyjamas skal du som mand så vælge? De forskellige pyjamasstyles produceres i en super lækker kvalitet, som er 100% bomuld. Det giver en lækker blød kvalitet i vores homewear, der findes fra størrelserne S til og med 3XL.

Som mand kan man nemt komme til at undervurdere betydningen af en flot pyjamas, men ligesom damerne har flot undertøj, så kan herrerne også tage en elegant og maskulin pyjamas frem, når hverdagstøjet skal skiftes ud med noget mere behageligt.

En herrepyjamas til morgen og aften

Hvis du endnu ikke er begyndt at bruge pyjamas, så kan det klart anbefales herfra. En pyjamas er et behageligt stykke tøj, som du tager på i privaten – typisk for blot at have komfortabelt, løst tøj på om morgenen eller for at holde varmen, når du sover. En pyjamas til herre kan gøre dig afslappet, mens du stadig ser godt ud overfor din partner, og i øvrigt  understøtte det look, som du foretrækker, samtidig med at du har det dejligt afslappet. Det er homewear til den moderne mand.

Onepiece eller pyjamas til mænd

Den traditionelle pyjamas har fået følgeskab af et nyt stykke nattøj til mænd, og det går under navnet, onepiece. En onepiece er et enkelt stykke tøj, hvorimod en pyjamas består af pyjamasbukser og en trøje eller skjorte.

En onepiece er mere afslappet i looket, og nærmest humoristisk i sin stil. Hvis du ikke føler dig tilpas i en klassisk pyjamas, så er en onepiece til herre måske det perfekte stykke nattøj til dig.

Køb pyjamas til herre online

Du kan finde din næste pyjamas til herre lige her i vores webshop. Vi er eksperter i undertøj til mænd, og det gælder også nattøjet. Find din foretrukne herrepyjamas i vores udvalg, og bestil den hjem allerede i dag. Så kan du se frem til at gå i seng med både stil og komfort.

Hvilken pyjamas er bedst til mænd?

Der er ikke et entydigt svar på, hvilken pyjamas, der er bedst til mænd. En pyjamas har det formål at holde dig varm og komfortabel om natten, især hvis du har en tendens til at sparke dynen væk. Men en pyjamas er også nattøj, der gør det muligt for dig at udtrykke din stil - selv når det er sengetid. Den bedste pyjamas til dig er derfor den pyjamas, der både giver dig et look, du er glad for, og som holder dig lun og komfortabel natten igennem. Det kan være en klassisk pyjamas, en onepiece eller en herrepyjamas med et spraglet motiv – valget afhænger af din smag.

Hvilken pyjamas skal man som mand vælge?

Spørger du dig selv, hvilken pyjamas du nu engang skal vælge? Det vigtigste er, at komfort og look giver dig lyst til at hoppe i din pyjamas, når det er tid til at gå til ro. En del mænd fokuserer på funktion og komfort, men det er skønt, hvis du også er tilfreds med dit udseende, når du tager din pyjamas på.

Alle vores herrepyjamasser er af god kvalitet, så du kan med fordel se de forskellige designs igennem her på siden og vælge den pyjamas som i farve og mønster passer bedst til din smag.

Som mand kan du måske nemt komme til at undervurdere betydningen af en flot pyjamas, men ligesom kvinder har flot undertøj, så kan herrerne også tage en elegant og maskulin pyjamas frem, når hverdagstøjet skal af.