Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Hos intimo.dk præsenterer vi det lækre velkendte brand Tiger of Sweden. Tiger of Sweden stammer fra det gamle Sverige og blev grundlagt i 1903. I 1990'erne begyndte de at designe og sælge mere trendy tøj til de unge moderigtige mænd. I 2003 blev det solgt til det danske IC Company's.

Tiger of Sweden forholder sig til de moderigtige mænd fra byen, med klassiske snit og fantastisk kvalitet. Hos intimo.dk kan du finde briefs, Tights/trunks, t-shirts og strømper fra Tiger of Sweden. De produceres i den lækre bomuldskvalitet. Pasformen er fænomenal og de er bevægelsesrige, samt krølmodstandsdygtige. Du kan finde undertøj og t-shirts fra Tiger of Sweden i størrelserne S til og med XL, og strømper fra 39 til og med 46.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
0 varer i kurven