Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Hos intimo.dk finder du det danske modebrand Samsøe & Samsøe. Det er her du finder det største sortiment af lækre t-shirts, v-necks, trøjer, tank-tops og trunks. Du kan finde modeller i flere forskellige unikke farver, men Samsøe & Samsøe arbejder mest i basis farver. De rustikke farver de bruger, giver et lækkert look til din t-shirt og føles behagelig. T-shirts, tank-toppe og trøjer er slim og kan findes med eller uden knapper.

Samsøe & Samsøe bruger bomuld og modal til at producere deres lækre styles med. Det er noget af det bedste kvalitet, som giver komfort og ynde på samme tid. Sansøe & Samsøe's produkter er velkendte og moderigtige. De går i størrelserne S til XXL

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
0 varer i kurven