Kategorier
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Størrelse
7 stk
7 stk
7 stk
6 stk
Materiale
7 stk

Jens Bjerg Sørensen

Hos Intimo.dk introducerer vi det danske kendte brand Jens bjerg Sørensen bag den store producent JBS. Jens Bjerg Sørensen undertøj er det helt klassiske undertøj, som stammer fra 1939, hvor JBS blev foundet. Jens Bjerg Sørensen bruger basisfarver til sine modeller, typisk hvid og grå er brugt.
Det er modeller som passer alle slags mænd og går ud til flere størrelser. Størrelserne går fra Small til og med Xtra Large. Jens Bjerg Sørensen laver Tights/trunks, Briefs, Long Johns, langærmede og tank-toppe. Alle modeller er lavet af 100 % bomuld og giver derfor den bedste pasform, og følelse på kroppen. De er lette og luftige, med god bevægelse.

Hos Intimo.dk får du altid gratis fragt, konkurrencedygtige priser og dag-til-dag levering.

OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
0 varer i kurven