Bjørn Borg
Size
3 stk
51 stk
57 stk
57 stk
57 stk
39 stk
6 stk
2 stk
Materiale
3 stk
59 stk
3 stk
Pakning
8 stk
Diverse
48 stk
2 stk
14 stk
9 stk

Bjørn Borg

Bjørn Borg er vel nok den største legende når vi snakker om tennis, men endnu bedre bliver det når han lægger navn til et af nutidens absolut hotteste undertøjsmærker.
Björn Borg/Bjørn Borg undertøj er at finde på alle folks læber i alle aldre, og er uden tvivl det undertøj der sælges mest af i Skandinavien og ikke mindst i Danmark i disse dage.
Der er lagt stor vægt på pasform, kvalitet samt design, og med de tre ting får du undertøj i suveræn topklasse. Hos Björn Borg er der altid at finde masser smarte farver, print og mønstre som passer til årstiden, og der bliver udgivet adskillige kollektioner hele tiden. Hos intimo satser vi på at kunne lancere nye Björn Borg produkter en til to gange om måneden.

OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
0 varer i kurven