Ankelstrømper
Mærke
3 stk
10 stk
1 stk
4 stk
Materiale
9 stk
8 stk
1 stk
Pakning
10 stk

Ankelstrømper

Intimo.dk præsenterer de almindelige ankelstrømper til hverdagsbrug. De er designet af velkendte brands som CR7 Underwear, JBS, Proactive, Armani samt Hugo Boss. De kan købes i farverne sort og hvid og kan bruges til alt. Intimo.dk har også et design af sokletter, i samme farver.
Sokletterne findes i størrelserne 39-45 og passer til den almene mand. Sokletterne er produceret i bomuld hvilket giver en blød og lækker kvalitet. Der er samtidig tilføjet materialet Lycra som gør dem ekstra komfortable at have på.

Du kan også altid finde et godt tilbud hos Intimo.dk's store udvalg af Boxershorts, Tights/Trunks, Long Johns, G-strenge, Briefs og meget mere.

OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Björn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Superdry, Marathon, Olympia, Decoy, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
0 varer i kurven