Sokletter
Mærke
2 stk
3 stk
5 stk
1 stk
Size
2 stk
1 stk
3 stk
2 stk
5 stk
1 stk
3 stk
Materiale
10 stk
1 stk
Pakning
5 stk

Sokletter

Intimo.dk præsenterer de almindelige sokletter til hverdagsbrug. De er designet af velkendte brands som CR7 Underwear og Armani. De kan købes i farverne sort og hvid og kan bruges til alt. Intimo.dk har også et design af ankelsokletter, i samme farver.

Sokletterne findes i størrelserne 39-45 og passer til den almene mand. Sokletterne er produceret i bomuld hvilket giver en blød og lækker kvalitet. Der er samtidig tilføjet materialet Lycra som gør dem ekstra komfortable at have på.

Du kan også altid finde et godt tilbud hos intimo.dk's store udvalg af Boxershorts, Tights/Trunks, Long Johns, G-strenge, Briefs og meget mere.

OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
0 varer i kurven