Langærmede
Mærke
2 stk
10 stk
3 stk
16 stk
1 stk
4 stk
11 stk
Size
38 stk
42 stk
42 stk
42 stk
31 stk
6 stk
2 stk
2 stk
2 stk
Materiale
37 stk
2 stk
4 stk
5 stk
Pakning
5 stk
Diverse
12 stk
4 stk
11 stk

Langærmede

Hos Intimo.dk introducerer vi langærmede t-shirts til moderne mænd, af lækkert kvalitet. De langærmede t-shirts er produceret af bomuld og uld. Deres kvalitet er blød og komfortabel.
Du kan finde langærmede t-shirts i størrelserne S til og med 3XL

Langærmede t-shirts hos Intimo.dk er et bredt sortiment fra internationale velkendte mærker, som Iceman, Armani, Resteröds, Samsøe & Samsøe osv.
Langærmede t-shirts findes i forskellige farver, samt med knapper og turtlenecks.

Du kan også altid finde et godt tilbud hos intimo.dk's store udvalg af Boxershorts, Tights/Trunks, Long Johns, G-strenge, Briefs og meget mere.

OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
Klik mig
X
Få de bedste tilbud direkte i din indbakke!
Som medlem af vores gratis nyhedsbrev modtager du én til to gange om måneden nyheder og tilbud før alle andre, ligesom du automatisk deltager i fede konkurrencer!
Navn:
Email:
 

0 varer i kurven