Herre G-strenge
Mærke
9 stk
7 stk
10 stk
Size
9 stk
19 stk
24 stk
22 stk
5 stk
Model
26 stk
Materiale
7 stk
18 stk
Diverse
15 stk

Herre G-strenge

Intimo.dk præsenterer et bredt og lækkert udvalg af G-strenge til herrer, i behageligt materale og flere farver og mønstre. G-strengene produceres af internationale og velkendte brands som Armani, Bruno Banani og Diesel.

G-strenge til herre er produceret af bomuld og mikrofiber, som gør dem ekstra komfortable. Hos intimo.dk kan du finde G-strenge til herre i størrelserne S til og med XXL

Du kan også altid finde et godt tilbud hos intimo.dk's store udvalg af Boxershorts, Tights/Trunks, Long Johns, G-strenge, Briefs og meget mere.

OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear, Jens Bjerg Sørensen, Caroline Wozniacki.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
Klik mig
X
Få de bedste tilbud direkte i din indbakke!
Som medlem af vores gratis nyhedsbrev modtager du én til to gange om måneden nyheder og tilbud før alle andre, ligesom du automatisk deltager i fede konkurrencer!
Navn:
Email:
 

0 varer i kurven