Calvin Klein
Size
36 stk
54 stk
55 stk
54 stk
1 stk
1 stk
1 stk
5 stk
Materiale
8 stk
39 stk
12 stk
Diverse
17 stk
7 stk

Calvin Klein

Calvin Klein er et verdenskendt brand som langt de fleste kender til, og er en stor spiller i tøjbranchen worldwide. Kender du ikke allerede Calvin Klein er det helt sikkert ved at være på tide at du få øjnene op for dette verdenskendte brand.

I 1980'erne startede Calvin Klein / CK sin berømte linje med undertøj til mænd og kvinder. De blev hurtigt alle mands eje og bedre kendt under navnet Calvins.

Hos intimo.dk får vi nye kollektioner fra Calvin Klein flere gange hvert år.
Her vil du altid finde de nyeste og fedeste fashionvarer indenfor trunks, tights, t-shirts, hotpants, g-strenge, hipsters og strømper til både mænd og kvinder fra Calvin Klein / CK.

OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
Klik mig
X
Få de bedste tilbud direkte i din indbakke!
Som medlem af vores gratis nyhedsbrev modtager du én til to gange om måneden nyheder og tilbud før alle andre, ligesom du automatisk deltager i fede konkurrencer!
Navn:
Email:
 

0 varer i kurven