Bruno Banani
Size
18 stk
39 stk
37 stk
39 stk
35 stk
Materiale
11 stk
1 stk
25 stk
2 stk
Pakning
2 stk
2 stk
Diverse
15 stk
3 stk

Bruno Banani

Bruno Banani er et tysk designermærker med fokus på lækkert, farverigt og eksklusivt design.
Du kender måske allerede Bruno Banani parfume?
Med sin provokerende og personlige stil er Bruno Banani med til at sætte dagsordenen for design af undertøj og assecories i hele Europa.
Siden 1993 er Bruno Banani vokset med raket fart, og i 1998 var Bruno Banani sågar også det første designer mærke af undertøj i rummet.
Bruno Banani har gennem de sidste 20 år lanceret undertøj og andre assecories i utrolig eksklusivt design og kvalitet. De er kendt for at være anderledes, netop fordi de går deres helt egen vej.
Vi har hos intimo.dk nøje udplukket de bedste produkter fra dette eksklusive tyske designer mærke.

OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
Klik mig
X
Få de bedste tilbud direkte i din indbakke!
Som medlem af vores gratis nyhedsbrev modtager du én til to gange om måneden nyheder og tilbud før alle andre, ligesom du automatisk deltager i fede konkurrencer!
Navn:
Email:
 

0 varer i kurven