Armani
Size
6 stk
33 stk
44 stk
44 stk
44 stk
22 stk
Materiale
15 stk
24 stk
5 stk
Diverse
7 stk
2 stk
10 stk

Armani

Armani er et af tidens mest populære luksus mærker og er kendt for eksklusiv og udsøgt smag indenfor tøjbranchen.
Designet hos Armanis undertøj ligger, ligesom designet på tøjet, i den klassiske ende, hvor stil møder elegance.
Armani har sjældent utilfredse kunder, hvilket medvirker til at brandet er enormt anerkendt både i og udenfor modeverdenen.
Vi bestræber os på at finde de flotteste, frækkeste og mest atraktive styles som hører til nutidens mode, og vi udvælger kun de mest eftertraktede og ekslusive styles ud af fashion kollektionen.
Hos intimo finder du altid de nyeste og hotteste sæsonvarer indenfor tights, trunks og t-shirts fra Armani, og vi har altid et stort udvalg i basisvarer.

OM INTIMO.DK

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Egtved, Bruno Banani, Diesel, Tommy Hilfiger, CR7 Underwear og Jens Bjerg Sørensen.

For DIN sikkerhed er intimo.dk naturligvis en e-mærket netbutik!

KONTAKT OS

© 2013 intimo.dk    CMS & webdesign by mcb
Klik mig
X
Få de bedste tilbud direkte i din indbakke!
Som medlem af vores gratis nyhedsbrev modtager du én til to gange om måneden nyheder og tilbud før alle andre, ligesom du automatisk deltager i fede konkurrencer!
Navn:
Email:
 

0 varer i kurven